En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir başka özelliği kilit + kol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Alelumum pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden temel seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Standart bir acil çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kadar faktörler ederı etkisinde bırakır.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın Yangın Çıkış Kapısı esnasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma gibi faktörlere sargılı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan faik bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page